17 Mart 2009 Salı

Fileler yola çıktı :)

İlk talep eden 18 arkadaşımıza yollanmak üzere paketlendi fileler. İlgininize alakanıza teşekkürler. Meğer ne çok insan rahatsızmış poşet kullanmaktan. E kullanmayalım o zaman. Alışverişlerinde file, bez çanta ve benzeri kullananlar denk gelirde alışveriş sonrası fotoğraflarını çekerse burada yayınlanırız. Bir grup poşet kullanmayan insan oluruz. Burası da mecramız olur, sesimizi duyururuz. Haydi fotoları bekliyorum :)

14 yorum:

yasemin dedi ki...

ben de çantamda birkaç poşet bulunduruyorum mutlaka, bir şey alacağım zaman yeni poşet kullanmamak için. bir de büyük alışveriş çantalarım var, evden alışverişe giderken onlarla gidiyorum. poşet istemeyince mağaza çalışanları garipsiyorlar biraz. bir de bim'den dia torbasıyla, dia'dan tansaş torbasıyla çıktığım oluyor, fileye geçeyim ben :)

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhaba;
bence harika olmuş bu blog.poşet kullanmaktan nefret edenlerdenim ben de.ama henüz filem yok.burda pazara da pek gidemiyorum.marketlerde de o kötü poşetlerden var.burda alacak bir yer var mı bilmiyorum.malum Cezayir.örmeyi başarabilirsem kendime yapayım ilk iş..yanımda götürür poşet yerine ona doldururum ben de.böylece hızlıca büyüsün file kampanyamız.çok güzel gerçekten.teşekkürler sevgiler

Unknown dedi ki...

eskiden annemin vardı kullanırdık şimdilerde yok malesef...

yasemin dedi ki...

evet, benimkiler ikea'nınkilerden.

devrim dedi ki...

artık bende poşet kullanmaya ''hayır'' diyorum.
Ama kullananlara soruyorum küçük şeyler düşer mi içinden acaba? Yine de istiyorum ben-dolmadıysa 18 kişi tabi-olmadı küçük şeyler için bir torba dikerim :))

beliz dedi ki...

Bende bez torbalardan kullanıyorum,ama fileler bana çok nostaljik geldi uzun zamandır aklımdaydı ,Örnek bulamıyordum örebilirmiyim acaba diye düşünüyordum.Bir tane gönderebilirseniz deneyeceğim örmeyi.

Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Çocukla Kampa Gidilir (mi?) dedi ki...

18 kişi arasında mıyım diyecektim:)
Bende bu platik israfından rahatsız olanlardanım.
Her gün yüzbinlerce ton israf ediyoruz,yiyecek israfı, plastik israfı, su israfı...
Cimri davranılmaması gereken bir çok şeydede cimriyiz işte.
İnsanoğlu:(

ibeking dedi ki...

Ne yazık ki fileler bitti arkadaşlar.... Ama yandaki ninklerdeki yerden temin edebilirsiniz. Teşekkürler.

Adsız dedi ki...

bende file almak istiyorum ama nasıl?

Sedosh dedi ki...

Ben de istiyorum. Önce yaparım dedim ama o kadar becerikli değilmişim :( Nasıl yapıldığını gösterseniz?

Derya dedi ki...

Merhaba poşete bende karşıyım ve kendi diktiğim bez çantamı kullanıyorum hatta birde örgü çantam var. Bu fileler çok şirin yapılışı hakkında biraz bilgi verseniz mesela ben yapmayı çok isterdim.

nagihan dedi ki...

bende istiyorum

Adsız dedi ki...

ARKADASLAR BU FILELERIN NASIL YAPILDIGINI VE MALZEMELERINI BILENLER LUTFEN YAZARMISINIZ ALLAH RIZASI ICIN.GUNLERDIR INTERNETTE ARIYORUM BULAMADIM.SADECE YUKARIDA GORUNEN BASIT FILE TARIFI RICA EDIYORUM TESEKKURLER...


AYSEECE CAN

Yorum Gönder