31 Mart 2009 Salı

Deniz'in alışveriş çantaları

Deniz'in çantalarıyla devam ediyoruz. Şu gördüğünüz yeşil çanta süper bir örnek çünkü 7 senelik. Alınmış ve kullanılmaya devam ediyor. Deniz poşet kullanmamanın bir alışkanlık olduğunu söylüyor. Şöyle ifade etmiş:

"Diyecegim o ki, bu naylon poset kullanmamak tam bir aliskanlik ve biraz da plan isi. Bir kere o aliskanligi kirinca, bir de alisveris yapacagindan emin oldugun anlarda o buyuk torbayi yanina almayi hatirlayinca gerisi geliyor"

Çok teşekkürler Deniz, tespitler şahane :)

1 yorum:

alis dedi ki...

Merhaba, çok güzel bir girişim. Bazen insan önceden planlamadan da alışveriş yapabiliyor, yol üstünde markete uğrayabiliyor. Böyle durumlarda poşet kullanmamak için şemsiye kumaşından, katlanıp bir keseciğe girebilen çantalardan bulundurmak çok işe yarıyor. Sitede göremedim buya yazayım:

http://baggubag.com/

Katlanabilir çantaları çok güzel, sapları da hem elde hem omuzda taşımaya uygun uzunlukta. Baggu'nun markette sebze meyve almaya yarayan filecikleri ile birlikte birkaç katlanabilir çantadan oluşan süpermarket seti de var..

http://tinyurl.com/dmf6jm

Bu link'te de Paperchase'in katlanabilir çantası var, yakın zamanda İngiltere'den aldım, plansız alışveriş yapan biri olarak çok faydasını görüyorum.

Bu arada İngiltere'de bez çantaların popülerliğini sevinerek bildiririm, neredeyse herkesin bir el çantası bir de bez çantası vardı. Girdiğim istisnasız her dükkanda en az bir model bez çanta satılıyordu.

Yorum Gönder