30 Eylül 2009 Çarşamba

File nasıl örülür?



Keşke benim elimden gelse, ama tığ işinden hiç anlamıyorum. Ama kendiniz için renk renk file örmek isterseniz Purlbee'ye mutlaka uğrayın.

7 yorum:

pembecikolata dedi ki...

Tam istediğim konu!Bende bir file örmek istiyorum ama hiç anlamam bu işlerden malesef:( Benim bildiğim kadarıyla file örülecek ipler daha farklı oluyordu, file kücücük görünüyor içine malzemeler kondukça esneyip büyüyordu. Acaba öyle iplerden nerden bulabilirim?

Adsız dedi ki...

merhaba..ben izmirden handan.Bende pembe çikolataya katılıyorum.pazar filesi örmek istiyorum orjinal şekliyle yani.Ama hem ipinin adınışnasıl bulacagımı bilmiyorum.Tabi nasıl örüleceginide.Doğaya duyarlı herkese saygılar..

Unknown dedi ki...

selam geçen yıl Yalıkavak Pazarında bir kadın özel bir aparat ile file örüyordu çok beğendim ama o aparatı şimdi internetten arıyorum bulamıyorum. Bilen veya bulan olursa paylaşabilir mi? Sevgiler

güncan dedi ki...

ben yıllar evvel ortaokulda öğrenmiştim. yeniden nostalji olsun diye örmeye başladım. şimdi akşamları günde bir tane pazar filesi örüyorum. üstelik farklı tasarım omuza asılabiliyor. makrome ipinden rengarenk olabiliyor.çok keyif verici. ancak balık malzemesi satan bir yerden mekik almanız lazım. bir de makrome ipi veya daha ince bir ip. ayrıntılı da anlatabilirim. çok zor değil aslında.

Unknown dedi ki...

File çantayı nasıl örüyorsunuz özellikle sap kısmını sayıları denk getiremiyorum

Unknown dedi ki...

File yapımının bir başlangıcını bir vidyo atarsanız memnun olurum. Selamlar.

ömer murat hıdımoglu dedi ki...

2.no makrome ip ile örebilirsiniz

Yorum Gönder