18 Mayıs 2009 Pazartesi

Neşe'nin çantaları ve filesi


Neşe'nin çantaları ve filesi ile devam mücadeleye... Ne şöyle anlatmış:
" Ben 3-4 yıldır bez çanta kullanıyorum poşet yerine. Eğer hasbel kader yanıma almayı unuttuysam çantamın sınırlarını zorluyorum. Çantamda yoğurt, litrelik dondurma, patlıcan vs taşıdığım çok olmuştur :) Bez çantalarım daha önce katıldığım organizasyonlardan. Özellikle her senekinin tasarımı farklı olan gözlem şenliği çantalarımı çok severek kullanıyorum.
Bir de çıkarken hatırlatıcı olması açısından kapının koluna astığımız pazar filemiz var. Bir kaç ay önce kilerin derinliklerinden çıktı. Epey eski olmalı :)
Etrafımdakileri poşet kullanmamaya ikna etmeye çalışırken en çok karşılaştığım tepki "ama biz onları çöp poşeti yapıyoruz" oluyordu. Daha önce bu konuda bilgi verildiyse tekrar için özür dilerim fakat bioplast ve koroplast markalarının doğada tamamen çözünebilen çöp poşetleri var. Bu soruna böyle çözüm bulduktan sonra marketlerden onlarca poşet toplamak için bahanemiz kalmıyor."
Neşe bir de kesekağıtlarının o kadar masum olmadığına değinmiş, onu da bir ara iyice araştırıp buraya koymak da fayda var.Teşekkürler Neşe :)

1 yorum:

TURİZM VE EĞİTİM dedi ki...

sanırım migrosta artık doğada çözünen poşetler üretmeye başladı geçen gün bir müşterisiyle konuşurken duydum ben de :)

Yorum Gönder