29 Mayıs 2009 Cuma

Her an yanımda :)

Bu minik çanta her an yanımda. Katladığımda botu parmağım kadar. Poşete karşı savaşımda en büyük yardımcım. Her an çantamda olduğu için içine herşeyi koyuyorum. Hem bakmayın siz onun minik durduğuna, içine neler neler sığıyor. Böylesi bir şey yanınızda devamlı taşımak için çok pratik.

8 yorum:

Mel dedi ki...

ay ne kadar harikaymış.. benimde böyle bir çantaya ihtiyacım var..sürekli sırt çantama koyuyorum aldıklarımı ölüyorum taşırken..nereden aldınız acaba?

Nur dedi ki...

Aa bu da çok güzelmiş hakikaten baya derli toplu duruyor,bunu da alışveriş listesine eklemeli, tabi nereden aldığını yazarsan sevgili ibeking:)
Geçen gün lösev'in ıspanak sitesinde satılan pazar çantalarından aldım, pazar çantası dendiğine bakmayın gayet şık ve kullanışlı çok hafif bez çantalar yapmışlar, arkadaşlarıma da hediye ettim. O da kendi üzerindeki bir cebe katlanıyor ve cüzdan boyutuna geliyor. Arayanlara duyuralım tekrar:)

TURİZM VE EĞİTİM dedi ki...

"Büyük Çantalarla Kirliliği Okyanusa Gömme
Okyanusları da kapsayan karbondioksit meselesini halletmek için birçok fikir ortaya atıldı: Kireç ekme, demir atma ve en az makul olan karbon kaplı torbalar atma. Aslında bazı fikirler makul olabilirdi ama çuvallar uygun gözükmüyor. Bu büyük, sosis şeklindeki kaplar, kaynakları kolayca dönüştürebiliyor (karbon tankları için gerekli olan kaynaklar ve nakliye sisteminin canlandırıldığı görselde bunun boş bir hayal olduğu görüldü). Ayrıca bunlar kolayca yırtılarak zarar görebilir ve bilim adamları buna 2020'ye kadar hazır değiller. İnsanlar her saniye 800 ton karbon üretiyorlar, bu orana göre insanlar her 11 gün için bir çanta kullanacaklar. Eğer okyanuslar karbondioksiti emmeye mahkum kalırlarsa, asit derecesi artar ve deniz hayatı büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. En önemli sorunlardan biri de kalıntılar."
BU İŞİN CİDDİYETİ YUKARIDAKİ BİLİMSEL YAZIDA ÇOK NET !
KIRMIZI PUANLI ÇANTALAT ÇOK HOŞ !

cimcime dedi ki...

"Maydanoz bu blogu var gücü ile destekler, elimden bu kadar geliyor"

ibeking dedi ki...

kırmızı puantiyeli çantayı buralardan almamıştım..ama buna benzerelri lösevde satılıyor :)

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Merhaba;

blogunu bulur bulmaz izleme listeme aldım..

Hemen sayfamda paylaşacağım.Ne kadar kesime ulaşırsak o kadar iyi..

Sevgiler

biyasimadahagirdim dedi ki...

ne güzel düşünülmüş bir blog.. "ayçanın dükkanı" ndan geldim buraya:) alışveriş çantanın fotosunu gönderebilirsin demişti, en kısa zamanda paylaşmak istiyorum fotoğrafı.. selam ve sevgiler

biyasimadahagirdim dedi ki...

bu arada yorumu neden bu başlığa yazdığımı söylemeyi unuttum:)) annemin bu model bir çantası, ben de çantayı bunun kalıbından diktim, sadece küçük bir fark var,onu da fotoda görürsünüz;)

Yorum Gönder