17 Mayıs 2010 Pazartesi

Onur ve Tuğça'nın Alışveriş Çantaları

Onur yollamış bu resmi. Mektubunda şunları da eklemiş;


"Uzun vakittir "duyarlı bir insan" olma kunusunda çaba gösteriyorum. Fakat son yıllarda bu çabam tavan yapmış durumda: Ev arkadaşlarımın peşinden lambaları kapatıyorum; televizyonu düğmesinden kapatıyorum; çöpleri ayrıştırıyorum; üşüyüp kombinin ayarını arttıran arkadaşıma kazak giydirip kombiyi kısıyorum:) vs.


Poşet kullanmama çabası da etrafıma yaymaya çalıştığım alışkanlıklardan"


Süper. Teşekkürler Onur :)

4 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

bende sizleri bu konuda destekliyorum fırsat buldukçada bez torba dikmeğe devam edeceğim blogumda yayınladım.Çantalar bmlümümde.

HTŞŞ dedi ki...

Ankara'da geçirdiğimiz 10 gün içerisinde Bonn'dayken edindiğim kumaş çantaları da topaladık getirdik Kayseri'ye. Bundan sonra umarım hiç naylon poşet kullanmamız gerekmeyecek.

HTŞŞ dedi ki...

A bi de unutmadan; en yakın vakitte, umarım şu tez biter bitmez, bir de gerçek bir pazar filesi öreceğim ki işte o zaman tam süper olacak!

cagdas dedi ki...

aslında kimsenin bu torbalara para vermesine gerek yok artık firmalarda bilinçleniyor karton torba dağıtmak yerine hem uzun süre dayanacak bez torbalar dağıtıyorlar http://www.cantanet.com/ bizde internet sitemizde bu firmalara hizmet veriyoruz yüzbinlerce diktik su ana kadar böyle giderse herkezin evinde 3-5 tane bu torbalardan olacak sanırım yakında.

Yorum Gönder