20 Aralık 2009 Pazar

İffet'in Alışveriş Çantaları


Bu çantalar İffet'in alışveriş çantaları. Çuval kumaşından olanı kendisi dikmiş. Çuvalı kuruyemişçiden 2 liraya satın almış ve ortaya bu çanta çıkmış. Program dışı olmadığı sürece alışverişlerini bu çamtalarla yaptığını ve poşet almadığını söylemiş.
Çok teşekkürler İffet, ve çantan süper olmuş eline sağlık.

4 yorum:

iffetin günlüğü dedi ki...

ben de teşekkür ediyorum.
sabah tv.de koteks reklamında da naylon poşet yerine bez torba kullanın mesajını gördüm.uğraşınız meyvelerini veriyor.selamlar..

sumeyye dedi ki...

ya cok afedersınız cıdden ukalalık baglamında sormuyorum..bende filelendim hemde rengrenk ama sonra çöp için bir alternatıf bulamadım..kova koku yapıyor,kapıcı sıstemımız olmadıgından kendımız atıyoruz ve işe giderken, çarşıya pazara vs vs ..aynı kova olunca ın cık hem ezıyetlı hem kokulu oluyor.. naylna bende karsıyım ama çöp? yanı eve sokmamadan nasıl? veya buzdolabı veya streç fılm.ay ne olur ukalalık gıbı gıbı dusunmeyın..buzluk ıcın kaplarım var hadı tmm ama ben çöp konusunda takıldım :S
affola ama bu naylona tam cozum bulabılmem mumkun mu dıye yazmıstım :S
degılse desteklıyorum ve fılelıyım bende :)

ibeking dedi ki...

Selam Sümeyye,

Çöp olayında poşet kullanıyorum ben ama doğada 60-120 gün arasında çözünen çöp poşetlerinden. Marketlerde satılıyor. Benim çöp balkonda ve battal boy. Geçiriyorum poşeti herşeyi onun içine atıyorum.Poşet içinde poşeet yapmıyorum.Kendimce böyle çözdüm şimdilik.

sevgiler

Adsız dedi ki...

bende cop olayini cop posedi ile cozdum.
pinobag kullaniyorum ve bir cok canta markasi var.
tavsiyede ederim.
alisverislerimde herkes bi garip bakiyor poset istemiyorum dedigimde
:)

Yorum Gönder