12 Eylül 2009 Cumartesi

Serrose'nin poşet yerine kullandıkları


Serrose yollamış bu resimleri ve de bize güzel güzel anlatmış Japonya'daki usulü. Şöyle anlatmış : "Japonya'da da Avrupa ulkelerindeki sistem uygulaniyor bircok markette.Eger poset almak istersen 5 yen odemek zorundasin. Ben de bu yuzden buldukca eco bag aliyorum :) Ne kadar fazla olursa unutmak o kadar zorlasiyor cunku :)
Hergun canta degistiren biriyim hemen hemen ! Ilk resimde gorulen sepet market sepetleriyle ayni.Burdaki sistem Turkiye`den biraz farkli gelecek sefer video cekmeye calisirim.
a
a
2. resimdeki cantalarimi genelde esimin arabasinda birakiyorum.Son anda ya da beklenmedik alisverisler icin birebir oluyorlar.Uzerine yazdigim gibi ablamin hediyesi.Moonsunun hediyesi .Okul mezuniyetimde hediye ettiler ve ilk japonya`ya geldigimde aldigim cantam 2 senelik :)
a
a
3. resimdekiler en kullanislilardan kucucuk oluyorlar kapaninca kisin montumun cebinde tasiyorum.Genelde cantama atip cikiyorum.
4. resimde ise kapanmis halleri ve yedekler :) "
a
Çok teşekkürler Sergül :)

3 yorum:

serrose dedi ki...

ben cok tesekkur ederim :)

Elif dedi ki...

Cok yararli bir blog, tebrikler.. Tesadüfen internette karsilastim ve blogunuzu baska bir sitede tanittim, izin almadim sorun olmaz sanirim.. Umarim mesajiniz giderek yayilir ve herkes bilinclenir.. .. :)

nesrin dedi ki...

böyle faydalı bi blog açtığınız için çok teşekkür ederim. çevreye duyarlı olmanız beni sevindirdi. bende bez torba pazar filesi kullanıyorum. alışkanlığımı çevremdekilerede yaymaya çalışıyorum.

Yorum Gönder