12 Eylül 2009 Cumartesi

Ebru ve Nazlı'nın Çantaları

Poşet kullanmama alışkanlığına yeni kattığımız 2 arkadaşımız Ebru ve Nazlı'nın her daim çantalarında taşıdıkları bez çantalar bunlar.

Ebru bu bez çantayı gelişigüzel katlayıp çantasına attığı ve sürekli yanında taşıdığını söyledi.

not: bu aralar bizim işyerinin oradaki büfeler, bakkallar poşet almayan, ısrarla kullanmadığını söyleyen insanlar karşısında şaşkın :)

Çok teşekkürler kızlar :)

4 yorum:

nalan dedi ki...

sklıkla uğradığım bir evce var kıızltoprak'ta. mümkünse aç karnına da gitmemek gerek. artık alıştılar aldıklarımı poşetlemiyorlar. biliyorlar ki yanımda benim bez torbam veya her bir şeyi içine atacak kocaman çantam olduğunu biliyorlar :)
ama ilk kez alışveriş yapılan yerlerde poşet istemiyorum diye çemkirince yüzüme bir tuhaf bakıyorlar :)
çaktırmadan resimlerini çekip o ifadeleri de koyabilsek buraya...

mandalincikmazi dedi ki...

Merhabalar,
harika bir blog çok beğendim kutlarım sizi ..
Ben de poşet kullanmayanlardanım geçen yıl yaz tatilinde Fethiye Carrefour dan Carrefour çantası almıştım tam hatılamıyorum ama 1.80 tl sanırım ben bu çantayla plajada gittim bir yıldır marketede gittim pazarada gittim pikniğede arada yıkayıp tekrar kullanıyorum uzun bir müddet daha kullanılır ... Bir de çantamda sürekli bez torba var aniden bir şey almam gerekirse bu bez torbayı kullanıyorum :))
İzmir'den sevgiler.............

mandalincikmazi dedi ki...

http://blogcu.com/ofisyemekleri/

cantanet dedi ki...

BEZ TORBA KULLANMAK İYİCE BİR TARZ BİR MODA AKIMI OLMAYA ADAY GİBİ ZATEN BU İŞİN BU ŞEKİLDE OLMADAN TUTULMASIDA ZOR,ancak tek sorun naylon torbanın tansaş kipa gibi bir markete 0,04 kuruş gibi bir maliyeti olması ve bu kadar ucuz cevreci bir mal bulamaları,bu konuda devreye biz giriyoruz 1 milyon tl gibi bir yatırımı bez torbaya yaparak elimizi taşın altına sokuyoruz,eğer bir aksilik olmaz ise ocak itibari ile market kasalarında ücretsiz yada cok küçük üçretlerele bez torbalar gözükmeye başlayacak. http://www.cantanet.com/ sadece bize destek olun sitemize üye olun biz güçlendikçe sizi bu güçe bu doğal şenliğe ortak eedelim.

Yorum Gönder