25 Haziran 2009 Perşembe

Bez Torba Atölyesi ve Yarışması


4 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar arkadaşlar, halkımzı bez poşet kullanımına yönlendirmek için bez poşetler basıp dağıtmak istiyoruz. Bildiğiniz bez poşet basımında tecrübeli firmalar varsa bizimle paylaşır mısınız. Şimdiden çok teşekkür ederim

ibeking dedi ki...

internnetten arayınca promosyon amaçlı bez torba yapan birçok yerin ismi çıkıyor, ama ben aslında hiçbirini tanımıyorum :( ancak araştıracağımdır...

cantanet dedi ki...

bez poşet üretimi yapan bir firma www.cantanet.com bu adresten inceleyebilirsiniz.
toplu üretim yapmaktayız ancak doğa severler için bizimle irtibata gecen site üyelerimize toptan fyatlar ile yada elimizde hazır bulunan bir istek var ise kırmayıp ücretsiz gönderiyoruz.
çok yakında düşük kalitedn yüksek kaliteye avrupadaki ürünlerin benzerleride perakende kullanıcılarına sunulacak site üyeleri arasından seççilecek kişilere ise hediye bez torbalar gönderilecek.

Adsız dedi ki...

ben bikaç firma biliyorum ama kurumsal firmalara hizmet veren netpak ambalaj var.. bazı ürünlerinde dikiş kullanmıyorlar. çalıştığım firma yaptırdı kitap fuarında 5.000 adet dağıttık. zaten fuardaki birçok firmada netpaktan dikişsiz yaptırmış.www.netpakambalaj.com web adresi inceleyin.

Yorum Gönder