30 Eylül 2009 Çarşamba

File nasıl örülür?



Keşke benim elimden gelse, ama tığ işinden hiç anlamıyorum. Ama kendiniz için renk renk file örmek isterseniz Purlbee'ye mutlaka uğrayın.

Zeynep'in alışveriş çantaları


Acaba Baggu marka çanta kullanan var mı diye merak ederken bu fotoğraf Zeynep'ten geldi.
Bu çantalardan ben de aldım. Aslında sırf merakımdan aldım, çok da pahalıydılar. Ancak ne kadar kullanışlı ve sağlam olduklarını anlatamam. Zeynep'te çantaları ilk gördüğünde çok küçük bulduğunu ancak açıpta kullandığında herbirinin 11 kiloya kadar taşıyabildiğine şaşırdığını söylemiş.
Çok teşekkürler Zeynep. Poşetlerin şıklığına engel olmasına izin verme :)


12 Eylül 2009 Cumartesi

Serrose'nin poşet yerine kullandıkları


Serrose yollamış bu resimleri ve de bize güzel güzel anlatmış Japonya'daki usulü. Şöyle anlatmış : "Japonya'da da Avrupa ulkelerindeki sistem uygulaniyor bircok markette.Eger poset almak istersen 5 yen odemek zorundasin. Ben de bu yuzden buldukca eco bag aliyorum :) Ne kadar fazla olursa unutmak o kadar zorlasiyor cunku :)
Hergun canta degistiren biriyim hemen hemen ! Ilk resimde gorulen sepet market sepetleriyle ayni.Burdaki sistem Turkiye`den biraz farkli gelecek sefer video cekmeye calisirim.
a
a
2. resimdeki cantalarimi genelde esimin arabasinda birakiyorum.Son anda ya da beklenmedik alisverisler icin birebir oluyorlar.Uzerine yazdigim gibi ablamin hediyesi.Moonsunun hediyesi .Okul mezuniyetimde hediye ettiler ve ilk japonya`ya geldigimde aldigim cantam 2 senelik :)
a
a
3. resimdekiler en kullanislilardan kucucuk oluyorlar kapaninca kisin montumun cebinde tasiyorum.Genelde cantama atip cikiyorum.
4. resimde ise kapanmis halleri ve yedekler :) "
a
Çok teşekkürler Sergül :)

Ebru ve Nazlı'nın Çantaları

Poşet kullanmama alışkanlığına yeni kattığımız 2 arkadaşımız Ebru ve Nazlı'nın her daim çantalarında taşıdıkları bez çantalar bunlar.

Ebru bu bez çantayı gelişigüzel katlayıp çantasına attığı ve sürekli yanında taşıdığını söyledi.

not: bu aralar bizim işyerinin oradaki büfeler, bakkallar poşet almayan, ısrarla kullanmadığını söyleyen insanlar karşısında şaşkın :)

Çok teşekkürler kızlar :)

6 Eylül 2009 Pazar

Neşe'nin kendi diktiği çantası


Edirne'den Neşe yolladı bu çantanın resmini. Kendi dikmiş poşet yerine kullanabilsin diye. Daha fazlasını da dikecekmiş. Eline sağlık Neşe, içini doldurduğun zaman da bize nasıl poşetsiz alışveriş yapabildiğini anlat.
Çok teşekkürler :)