29 Temmuz 2009 Çarşamba

Kullanmadığımızda kapatalım

27 Temmuz 2009 Pazartesi

Yasemin'in alışveriş çantaları

Yasemin hem diğer çantalarıyla hem de kazandığı çanta ile alışverişini yapmış ve resmini yollamış. Mektubunda da herkese poşetsiz, sağduyulu temiz bir gelecek dilemiş.

Çok teşekkürler Yasemin :)

24 Temmuz 2009 Cuma

Zehra'nın hep yanında taşıdığı fileleri

Zehra demiş ki: "Bu fileleri geçen hafta Kadıköy'den aldım, 3 tanesi 10 ytl idi. Daha önce Migros'un çantalarını ve kendi çantalarımı kullanıyordum, malesef onları çantada taşımak her zaman mümkün olmuyor. Bazen hesapta olmayan alışverişlerde poşet almama neden oluyordu bu durum. Oysa bu fileler hep çantamdalar ve oldukça da çok şey alabiliyorlar"

Çok teşekkürler Zehra :)

21 Temmuz 2009 Salı

Çantalar sahiplerini buldu

Her bir yorumcu arkadaşı kağıtlara bir bir yazdım. Katladık koyduk kaseye. Devrim noter gibi çekti bir bir. 3 çanta 3 sahibini buldu. İyi günlerde kullanın, poşet almadan :)


Red Sonja
Yasemin
Oytunla Hayat

Bana mail atıp adres bilgilerinizi yollarsanız çantaları postalayacağım.
Çantaları Kopenhag'dan almıştım. Burada satılıyorsa bile ben bilmiyorum ne yazık ki :(

Katılan herkese teşekkür ederim.

19 Temmuz 2009 Pazar

Çanta Hediyesi



Çantada kolaylıkla taşınabilecek bu çantalar açıldığında kocaman oluyorlar. Bu 3 çantayı 3 kişiye hediye etmek istiyorum. Poşet kullanmak istemeyen ve yorum bırakan 3 arkadaşa yollayacağım. Eğer yorum bırakan kişiler çok olursa o zaman çekiliş yaparız. Şanslı olana postalarız.
Sevgiler

17 Temmuz 2009 Cuma

Heşeyin sökülmesine izin verme!



Müziğinin sinir bozucu olması bir yana güzel bir video.

15 Temmuz 2009 Çarşamba

Funda'nın alışveriş çantaları

Funda Değirmenci yollamış bu çantaları. Watsons'dan aldığı bu çantalarla ilk poşetsiz alışverişi olduğunu söylemiş. Leğeni ise yemek yaparken çıkan çerçöp için kullanacakmış. En ufak çöp için bile naylon poşet kullanmamak için.

Çok teşekkürler Funda :)

14 Temmuz 2009 Salı

Mutlu'nun Alışveriş Çantaları


Mutlu'yu ikna etmek zor oldu ama işte sonuç. Poşetsiz de olabiliyormuş.
Süpersin Mutlu :)

9 Temmuz 2009 Perşembe

Haber Olduk :)

http://www.ntvmsnbc.com/id/24982226/

6 Temmuz 2009 Pazartesi

Panduf'un Filesi

Panduf nihayet pazar filesine kavuştuğunu yazmış. Eminönü Mısır Çarşısı civarından 2 TL'ye satın aldığı filesinin içine hemen ilk alışverişini koymuş ve fotoğraflamış.

Çok teşekkürler Panduf:)

2 Temmuz 2009 Perşembe

Gojeko Çantaları ve Gökçe Yedidal


Gökçe Yedidal, Gojeko'nun yaratıcısı. Aşağıdakileri okuyunca onun ne kadar samimi bir şekilde birşeyler yapmak için uğraştığını anlayacaksınız. Ben Gökçe'yi, Gojeko'u takdirle ve beğeniyle izliyorum. Hatta Gökçe'nin eğitimlerinin Milli Eğitim Sistemi içinde yer alması gerektiğini düşünüyorum. Gökçe kendini şöyle anlatmış kendi sitesinde:
ç


"Büyükler birşeyler yapmaktan bahsederler, çocuklar ise hemen harekete geçerler ve yaparlar. Neden yaptıklarını bilmeden anda yaratırlar, isterler ve gerçekleştirirler.Temiz bir dünya hayali varsa, pırıl pırıl bir denizde yüzmek isterlerse, hayvanları korumak isterlerse sadece o minik kalplerindeki sevgiyle bunları yaratırlar. Bir de onlara bunları nasıl yapacaklarını öğretsek, o hayalin bir parçası olsak ve onlardan bize yardım etmelerini, bize nasıl harekete geçtiklerini göstermelerini istesek ve tertemiz, mis gibi, pırıl pırılı hep beraber yaratsak.Harekete geçen biriyim ben, bir çocuğu taklit ederek istersem yaratabileceğimi düşünen biriyim.

Daha iyisini istiyorum kendim için, çocuklarım için, deniz kaplumbağaları için, martılar için. Doğanın yaratmadığını, doğada görmek istemiyorum. Denize girdiğim zaman gözlerimi açabilmek istiyorum ve pırıl pırıl bir su ve bacaklarımı ısıran minik balıklar olsun istiyorum, azıcık daldığımda deniz yıldızı görmek istiyorum.Ağaçlarda sadece yapraklar, meyveler ve kuşlar görmek istiyorum. Rüzgarda uçuşanların yağmur damlaları ve yapraklar olmasını istiyorum.Su yollarının açık olmasını istiyorum, suların rahatça akıp gitmesini istiyorum"

İşte bunlar da Gökçe'nin çantaları ve minişleri:)


Çok Teşekkürler Gökçe :)